Nasi absolwenci

Absolwenci naszej szkoły współpracują z naszą placówką.

Uczestniczą w uroczystościach szkolnych i środowiskowych.

 

Aktor – Kamil Toliński

Kamil Toliński                

 

Filmografia

·  2013 – „Prawo Agaty” jako informatyk domu aukcyjnego (odc. 37)

·  2011 – „80 milionów” jako Mundek

·  2012 – „Julia” jako Paweł

·  2011 – „Róża” jako listonosz

·  2010 – „Nowa” jako student

·  2010 – „Ojciec Mateusz” chłopak Beaty

·  2010 – „Usta usta” jako Patryk

·  2009 – „Afonia i pszczoły”

·  2009 – „Generał Nil”

·  20092010 – „Pierwsza miłość” jako „Inter”, dealer handlujący narkotykami m.in. w pubie „Barbarian”

·  2011 – „Na Wspólnej” jako asystent Burzyńskiego

·  19972011 – „Klan” jako Ireneusz Strumień, artysta malarz

Ksiądz Sławomir Marcinkowski

ksiadz slawek

Ksiądz Łukasz Światowski

ksiadz lukasz

Strażacy

strazacy1

strazacy2

strazacy3

Harcerze

DSC_0122 DSC_0139 DSC_0155 DSC_0169 DSC_0235 DSCN2840 IMG_9311 IMG_9689 IMG_9737 Obraz 005 Obraz 114 Obraz 125 Obraz 134 Obraz 370 Obraz 372 P1040454